Aromahieronta Raindrop

Raindrop-hoito

Raindrop-hoidossa on yhdistetty erilaisia hoitotekniikoita. Siinä yhdistyvät aromaterapia Young Livingin eteerisillä öljyillä, muinainen tiibetiläinen Vitaflex-tekniikka sekä Lakota-intiaanien perinteinen hoitomuoto.

Raindrop-hoito on saanut nimensä siitä, että öljyt tiputetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidossa levitetään iholle n. 80 tippaa yhdeksää korkealaatuista terapeuttista eteeristä öljyä, jotka hierotaan selkään, niskaan ja jalkoihin. Hoito on erittäin rentouttava ja rauhoittava.

Hoito sopii erityisen hyvin selkärangan virheasennoista (esim. skolioosi) kärsiville, mutta myös moniin muihin oireisiin sekä kaikille, jotka kaipaavat rentoutumista, hyvää oloa ja hemmottelua.

Esimerkkejä hoidon mahdollisista vaikutuksista kehoon ja mieleen:

  • Korjaa selkärangan virheasentoja hellävaraisesti sekä lisää selkärangan liikkuvuutta ja parantaa ryhtiä
  • Vähentää tulehdusta elimistössä
  • Lievittää kipuja
  • Helpottaa lihasjännitystä rentouttaen lihaksia ja mieltä
  • Vahvistaa puolustusjärjestelmää
  • Tehostaa ruuansulatusta
  • Parantaa verenkiertoa ja immuunijärjestelmän toimintaa
  • Tasapainottaa ja tasoittaa kehon energiakanavia
  • Vähentää stressiä ja ahdistusta antaen levollisen unen
  • Parantaa henkistä hyvinvointia ja vapauttaa tunnelukkoja

Hieronta tehdään hoitopöydällä ja hoito kestää noin tunnin

Hoito ei sovi raskaana oleville eikä silloin, kun selässä tai jaloissa on avohaavoja, sieni-infektio tai tulehdus. Hoitoon ei voi tulla myöskään flunssan tai muun tarttuvan taudin aikana.

Raindrop-hoito 1h / 80€


Aromaterapia

Ihmisen hoitaminen, virkistäminen ja rauhoittaminen eteerisillä öljyillä on muinainen taito. Varhaisissa kulttuureissa, etenkin Egyptissä ja Kreikassa, hyväntuoksuisten öljyjen hengittämisen ja niiden käyttämisen hieronnassa, kylpyvedessä ja parfyymina ajateltiin edistävän päivittäisen elämän rasituksista toipumista sekä kohentavan hengen ja ruumiin terveyttä.

Eteeristen öljyjen antibakteeriset ja muut hoitavat ominaisuudet on todennettu kokein. Aromaterapian on todettu virkistävän mieltä ja tunteita, tasapainottavan mielialaa, edistävän tyyneyttä ja sopusointua, lievittävän stressiä ja parantavan muistia. Tiede on myös vahvistanut sen, että kaikilla eteerisillä öljyillä voi olla monia erilaisia hoitavia ominaisuuksia.

Tässä lempeässä, kokonaisvaltaisessa menetelmässä yhdistyvät kosketuksen ja eteeristen öljyjen hoitavat ominaisuudet. Aromaterapeuttinen hieronta helpottaa niin kehon kuin mielenkin vaivoja ja lisää yleistä hyvinvointia.