Vyöhyketerapia

Koko kehon vyöhyketerapia

Hoitomuoto sopii kaikenikäisille. 

Sillä on saavutettu hyviä tuloksia sekä kroonisiin että akuutteihin särkytiloihin. Vyöhyketerapian rentouttavat hoidot auttavat myös stressiin, unettomuuteen, hormonaalisiin- sekä aineenvaihdunnan häiriöihin.

Mitä vyöhyketerapia on?

Vyöhyketerapiassa käsitellään kehon heijastepisteitä, joita löytyy jalkaterästä, kämmenestä sekä korvasta. Jokaiselle elimelle ja kehon osalle on oma heijasteensa kehossa, jota stimuloimalla keho antaa informaation lähteä aktivoimaan kehon omaa itseparantamiskeinoa.

Keho on viisas ja yrittää korjata solu- ja dnatasolla itseään koko ajan. Kairon Instituutin kouluttamat vyöhyketerapeutit avaavat myös vyöhykeratoja (kehon pystysuunnassa) sekä tasoja (kehon poikittaissuunnassa), jotta sähkömagneettinen informaatio saisi kulkea vapaana keholla. Näitä ratoja ja tasoja terapeutti availee hieronnan lisäksi ns. polaarisella painelulla eli kaksipistehoidolla.

Hoidossa käsitellään aina korvat, niska, jalkaterät ja kämmenet, mutta muutoin jokainen hoito on erilainen ja suunnitellaan joka hoidon alussa liittäen sen hetken tilanteeseen ja hoidon tarpeeseen.

Hieronta on lempeää, mutta jämäkkää. Vyöhyketerapia on saanut hyvää palautetta sen kokonaisvaltaisuudesta, koska korvien ja varpaiden tarkka avaaminen tuo keholle aivan erilaisen rentoutumisen tunteen.

Suosittelen kokeilemaan ainakin kerran!